T-line

User Name

Password

Info New or Forgotten?

T-line > Tennis > Sacha Toernooi

Deelnemers, vrijwilliger en introducée.

Deelnemers, vrijwilliger en introducée.

SACHA TOERNOOI 2006 / Brief van Rob Snijders

HET "SACHA TOERNOOI 2006" was helemaal oké

HET "SACHA TOERNOOI 2005" een topdag met een goed gevoel !

Het "SACHA TOERNOOI" Toernooi 2010 met een terugblik op 6 jaar veel plezier met elkaar.

HET "SACHA TOERNOOI Toernooi 2009" met elkaar tennissen en lekker eten

HET "SACHA TOERNOOI 2008" een echte toernooidag

SACHA TOERNOOI 2007 "Integratie ten top."

De individuele winaars van 2005

De individuele winaars van 2005

Inderdaad een goed gevoel!
In het verslag over het "Sacha-toernooi" staat dat ik er 9 april jl. te gast was. Daar is geen woord van gelogen, maar het verdient wel de aanvulling dat ik me vanaf het begin af aan helemaal GEEN "gast" voelde. Ik was er meteen thuis en had het gevoel mee te doen aan een groot familietoernooi. Er hing een heerlijk ontspannen en gezellige sfeer in de T-line hal (tuurlijk, iedereen wilde maar wat graag winnen!), er was lekker eten en drinken, iedereen viel in de prijzen en kreeg bovendien een prachtig Sacha-poloshirt (GEEN t-shirt, he Gerben?) als aandenken. Dit is een toernooi naar Sas d'r hart en daarom ook naar die van mij. Sas zou dit toernooi precies zo georganiseerd hebben en zou er hartstikke trots op zijn dat dit toernooi haar naam mag dragen. Ik dank alle organisatoren, sponsors en deelnemers heel hartelijk voor het mogelijk maken van dit toernooi en hoop me volgend jaar weer thuis te mogen voelen bij het "Sacha-Toernooi 2006".

Rob Snijders.

In 2011 hielden we het Sacha - IntegratieToernooi op zaterdag 2 april. Met als motto "Vliegende Ballen" bedacht door Mary Jane.

Integratie toernooi 2012, er is verrassend goed gespeeld.

En daar is geen woord van overdreven.
Zowel door de ochtend- als de middagspelers is maximaal gepresteerd. Onno organiseerde de dag en daardoor heb ik zelf lekker mee mogen spelen. In allerlei spelvormen en samenstellingen is gespeeld. En er is goed gespeeld.
Natuurlijk gaat het zo nu en dan mis maar dat hoort bij sporten. Hoe de groep een paar uur achter elkaar geconcentreerd op de naan heeft gestaan..... helemaal top.
Ook elkaar helpen, niet mopperen en vaak goede bal zeggen. Daar kunnen veel sporters nog een hoop van leren.
Op naar volgend jaar. Wanneer alle vrijwilligers, begeleiders, het smashbestuur, de hulpen én Onno het weer zo regelen, sta ik ook in 2013 weer graag op de baan. Groet Gerben.
"Ik hoop weer iets meer geïntegreerd te zijn"!

Volgen

Delen